Hatice Nur Doğru ve Mehtap Dinç'ten Başarı

Trakya Kalkınma Ajansı ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından başlatılan ‘’Yeni İşim Girişim Programı’’ finali Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleşti. 9 Aday Projelerini  Demo  Day etkinliğinde sundu. “Yeni İşim Girişim” Programı kapsamında tıptan, bilgisayar programlamaya; akıllı tekstil ürünlerinden yeni nesil tarım aletlerine; yaratıcı mobil uygulamalardan dijital sosyal sorumluluk faaliyetlerine kadar belli alanlarda birçok yenilikçi uygulamaya yer veren projeler Silikon Vadisi’ne gitmek için kıyasıya yarıştı. Yaklaşık 200 kişi arasından finale kalan dokuz adayın projesi katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Dokuz aday projelerini sunduktan sonra profesyonellerden oluşan jüri, Silikon Vadisi’ne gitmeye hak kazanan üç projeyi belirledi. Bu kapsamda Topluluk Üyelerimizden olan ve Elektrik  Elektronik  Mühendisliği  4.sınıf öğrencileri Hatice Nur Doğru ile Mehtap Dinç’in birlikte geliştirdiği “ Akıllı Giysi” projesi   ilk üç proje arasına seçildi. Silikon Vadisi’ne gitmeye hak kazanan arkadaşımız Hatice Nur Doğru’yu ve projede emeği geçen Mehtap Dinç arkadaşımızı tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.
Bu içerik 13.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1065 kez okundu.