Ar-Ge Bilişim olarak GDG EDİRNE'deydik!!!

Ar-Ge Bilişim Topluluğu olarak Yönetim Kadrosu ve Arduino Kursumuzun Öğrencileri GDG Edirne'de toplandı ve GDG Edirne etkinliği gerçekleştirildi.

Edirne T.C. Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Barış YESUGEY, Ahmet Oğuz MERMERKAYA, Mehmet İNCE, Muharrem TAÇ gibi alanında uzman kişiler konuşmacı olarak GDG Edirne etkinliğine katıldı.
Konferans sonrası başlayan ödüller ile heyecan doruktaydı. Etkinliğin sonunda İnfomedya Bilişim Teknolojileri , BT Bilgi Teknolojileri, Abaküs Yayınları sponsorluğunda tablet, hosting servisi ve kitap hediyeleri dağıtıldı. Bazı konuşmacıların sorularını bilenler ise 3D Yazıcı ile çıkarılmış Star Wars Android Anahtarlığı ve Kitap kazandı.
Ücretsiz olarak gerçekleştirilen bu etkinlik Event Brite üzerinde yapılan kayıtlarla saat 11 ve 18 arası gerçekleşti.
Bu içerik 21.12.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1161 kez okundu.