Resim
   Başkanımız Emrah Kılıç önderliğinde 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında Ar-Ge Bilişim Topluluğunu kurduk. Kendimize yeni nesil teknolojilerle çalışan ve yeni nesil teknolojileri kullanan günümüz cihaz, sistem ve yazılımlarını anlayabilen, kullanabilen ve geliştirebilen bireyler yetiştirmeyi, özellikle de okulumuzun bazı teknoloji ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeni nesil sistem tasarımlarını gerçekleştirerek, Mühendislik Fakültesinde yürütülen eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmayı; Yeni nesil sistemlerin çalışması geliştirilmesiyle ilgili bilimsel ve ticari faaliyetler gerçekleştiren sektörde önde gelen ticaret ve bilim insanlarının yer aldığı eğitim, seminer, sempozyum vb. faaliyetler düzenleyerek, topluluk üyelerimizin ve üniversitemizin öğrencilerinin kişisel gelişimlerine katkılar sağlamayı amaç edindik. Bu amaçlar doğrultusunda kurullan ilk yılda üniversitemize ait İlk Robot Yarışması olan RoboTrakya'yı gerçekleştirdik. 2020 yılından beri topluluğumuzun başkanlığını İbrahim Halil ATEŞ yönetmektedir.

Bu içerik 02.03.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1889 kez okundu.