Koordinatörümüz Korhan CENGİZ Özel Edirne Bahçeşehir Fen Lisesi'nde yapılan bir söyleşide öğrencilerle buluştu.

Koordinatörümüz Korhan CENGİZ Özel Edirne Bahçeşehir Fen Lisesi' nde yapılan bir söyleşide öğrencilerle buluştu.
Koordinatörümüz

Özel Edirne Bahçeşehir Fen Lisesi ilk mezunlarından olan Topluluk Koordinatörümüz Korhan CENGİZ  öğrencilere hedefini ne zaman, nasıl belirlediğini, üniversiteye girişte hazırlanma sürecini, üniversitedeki eğitimi, çalışma hayatı ve koşulları ile ilgili bilgiler verdi. Devamında öğrencilerin sorularını cevaplandırıp öğrencilere birtakım tavsiyelerde bulunarak söyleyişiyi tamamladı.

Özel Edirne Bahçeşehir Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi Müdürü Aysun YİĞİTSOY, özellikle mezun öğrencilerin tecrübelerinin öğrenciler için daha etkili olduğunu söyleyerek katkılarından dolayı misafirlere teşekkür etti.
Koordinatörümüz 2

Bu içerik 14.01.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 483 kez okundu.