Öğretim görevlimizin inovasyon çalışmalarına ödül

Biyomedikal ve tıbbi sorunlara inovatif çözümler geliştirmeyi amaçlayan İnovasyon Yönetimi Sertifika Programı, Siemens Sağlık Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile 7-11 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

19 farklı üniversiteden, 164 katılımcı programa başvurduğu programda yapılan değerlendirmenin ardından 40 finalistin katılımıyla düzenlenen sertifika programı, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden Doç. Dr. Burak Acar'ın koordinasyonunda, Siemens Sağlık Innovation Think Tank Kurucusu ve Global Direktörü Sultan Haider tarafından yürütüldü.

Etkinlikte dereceye giren Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlimiz Sezer Ulukaya ve ekip arkadaşları üçüncülük ödüllerini ve sertifikalarını Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu ve Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Hüseyin Gelis'ten aldılar.

Bu içerik 22.12.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 345 kez okundu.