SEKTÖR GÜNLÜKLERİ'19'u GERÇEKLEŞTİRDİK!

Trakya Üniversitesi Ar-Ge Bilişim Topluluğu olarak,Sektör Günlükleri'19 kapsamında kendi branşlarında öncü isimleri ağırladık.

   Bireylerin gelişen ve hızla ilerleyen dünyaya ve teknolojiye ayak uydurabilmesi,kariyerlerine ve işlerine yön verebilecek fikirlerin oluşmasını amaçlamaktayız.Bu bağlamda Sektör Günlükleri'19 etkinliğimizi 11 Aralık 2019 günü gerçekleştirdik.
    
   Etkinliğimize sektörde başarılı isimleri davet ettik.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Burak İşçimen açılış konuşmasını yaptı.Asst. Prof. Dr. Korhan Cengiz,"5G ve Nesnelerin İnterneti" ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi ardından Edirne Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisleri Elektrik Mühendisi Erhan Altuntaş "Yenilenebilir Enerji Üretimi" hakkında bilgiler verdi.Elektrik Mühendisleri Odasında görevli  Elektrik Mühendisi Mustafa Aydın ve yine Elektrik Mühendisi F.Kemal Özoğuz "EMO,EMO Genç ve Meslekler" isimli sunumlarıyla mühendis adaylarına bilgiler verdiler.Bulut Makina Genel Müdürü Ahmet Sabit Bulut ise çalışmalarını yapmış olduğu "Deprem Kafesi" ve mühendislik deneyimlerini bizlerle paylaştı.Son olarak Emrehan Çimentepe "Solidworks ve Mühendislik Deneyimleri" ile sunumunu gerçekleştirdi.

Sektörde kendi alanlarında ileri gelen konuşmacılarımızı Sektör Günlükleri'19'a katılan misafirlerimiz ilgiyle takip ettiler.Resim

Bu içerik 11.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 755 kez okundu.