''Trakya Üniversitesinin Yükselen Değeri'' Ar-Ge Bilişim Topluluğu Başkanı Emrah KILIÇ ve Üniversitemizin Öğretim Üyelerinden Başarı

Emrah KILIÇ Sunum
Trakya Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 4.sınıf öğrencisi aynı zamanda Ar-Ge Bilişim Topluluğumuzun Başkanı Emrah KILIÇ ve Üniversitemizin Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Koordinatörümüz Öğr. Gör. Korhan Cengiz ve Yrd. Doç. Dr. Bahadır Karuv' un yazmış oldukları "Internet Access Talented Self  Rechargable Smart Mobile Robot Design" isimli bildiri IEEE Elektrik-Elektronik, Bilgisayar, Biyomedikal Mühendislikleri Bilimsel Toplantısında sunum için kabul edilmiş ve 26 Nisan'da Topluluk Başkanımız Emrah KILIÇ tarafından sunumu yapılmıştır. Ar-Ge Bilişim Topluluğu Ekibi olarak çalışmayı gerçekleştirip sunan ekibi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu içerik 29.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 896 kez okundu.