Trakya Üniversitesinin YÜKSELEN DEĞERİ Ar-Ge Bilişim Tübitetle Beraber İpsala Myo'ya Tanıtım Yapmaya Gittik!

Trakya Üniversitesinin YÜKSELEN DEĞERİ Ar-Ge Bilişim Tübitetle  Beraber İpsala Myo'ya Tanıtım Yapmaya Gittik!

Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yüksekokulu'na Tübitet ile yaptığımız gezimizde topluluğumuz hakkında bilgi verip yapacağımız projelerden bassettik. Bunun ardından İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati Arda ile beraber İpsala Meslek Yüksek Okulunun labaratuvarlarını gezdik ve okul hakkında bilgi aldık. Ardından Trakya Üniversitemizin YÜKSELEN DEĞERİ olan topluluğumuz Ar-Ge Bilişim ve Tübitet ile beraber Yüksekokul öğrencilerine sunum yaparak bilgilendirme yaptık.
Bu içerik 28.12.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1060 kez okundu.