2. RoboTrak Robot Yarışması Çağrısı

2.RoboTrak Robot Yarışması

2015-2016 Akademik Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde Geleneksel RoboTrak Robot Yarışması kapsamında Üniversite Öğrencileri için Ulusal düzeyde 2. RoboTrak Robot Yarışması düzenleniyor.

Yarışma, bu sene artan kategorisiyle 4 farklı kategoride gerçekleşecek. Bu Kategoriler:

1) Sumo
2) Mini Sumo
3) Çizgi İzleyen
4) Serbest kategorileri.

Yarışma Kurallarına ulaşmak için buraya tıklayınız.

Yarışmaya katılım ücretsiz olacak. B
u sene katılım Üniversite Öğrencileri için Ulusal düzeyde gerçekleşecek.
Yarışma 12-13 Mayıs arasında saat 10.00'da başlayacak ve yarışmamızın Programı Ar-Ge Bilişim Web Sitesinde ilan edilecek.
Bu seneki y
arışmamız yine Ödüllü olup dereceye giren robotlara Ödüllerini vermeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Örnek Robot Kodları ve Yapımı Web Sitemizde bir kısmı var. Bunları arttırmak için çalışmalarımız devam etmekte ama size şu haberi vermeden de duramayacağım ''Yarışma Malzemeleri Ön Kayıt boyunca başvuran Trakya Üniversitesi Öğrencilerine Üniversitemiz tarafından Ücretsiz sağlanacak. Ön Kayıt için son tarih 1 Mart 2016!''
Yarışmamıza grup olarak da katılabilirsiniz.

Yarışmaya katılabilmeniz için ‘’Başvuru Formu’’nu doldurmanız gerekmektedir. Ön Kayıt ve Başvuru Formu için buraya tıklayınız.

Bu içerik 05.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1627 kez okundu.